Nevşehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çitlere çarpmasıyla sonuçlanan kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Nevşehir’de feci kaza: 81 yaşındaki Döndü Aslan ö...
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan gözlerden uzak bir evlilik yaşamaktadır. Sinan Oğan evli ve 2 çocuk babasıdır. Sinan Oğan’ın eşi Gökçen Oğan’dır. Peki Sinan Oğan kayınpederi kim? Gökçen Oğa...
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan gözlerden uzak bir evlilik yaşamaktadır. Sinan Oğan evli ve 2 çocuk babasıdır. Sinan Oğan’ın eşi Gökçen Oğan’dır. Peki Gökçen Oğan boyu kaç? Gökçen Oğan kimd...
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan gözlerden uzak bir evlilik yaşamaktadır. Sinan Oğan evli ve 2 çocuk babasıdır. Sinan Oğan’ın eşi Gökçen Oğan’dır. Peki Gökçen Oğan kaç yaşında? Gökçen Oğan k...
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan gözlerden uzak bir evlilik yaşamaktadır. Sinan Oğan evli ve 2 çocuk babasıdır. Sinan Oğan’ın eşi Gökçen Oğan’dır. Peki Gökçen Oğan babası kim? Gökçen Oğan ki...
Canan Dağdeviren(İNG. 4 Mayıs 1985, İstanbul), Türk fizikçi. Canan Dağdeviren, Massachusetts Institute of Technology’de Türk akademisyen, fizikçi, malzeme bilimci ve yardımcı doçenttir. C...
Zeki Demirkubuz: Beşiktaş ve futbol beni temizliyor. Zeki demirkubuz 10 yıl aradan sonra katıldığı televizyon programı bir anda Beşiktaş aşkı ile oldu. Zeki Demirkubuz filmleri izle! 1964 yılında Ispa...
Zeki Demirkubuz: Beşiktaş ve futbol beni temizliyor. Zeki demirkubuz 10 yıl aradan sonra katıldığı televizyon programı bir anda Beşiktaş aşkı ile oldu. Zeki Demirkubuz hayat hikayesi! 1964 yılında Isp...
Zeki Demirkubuz: Beşiktaş ve futbol beni temizliyor. Zeki demirkubuz 10 yıl aradan sonra katıldığı televizyon programı bir anda Beşiktaş aşkı ile oldu. Zeki Demirkubuz ekşi 1964 yılında Isparta’...
2000-2006 yılları arasında modellik yaptı. 100’ün üzerinde defileye çıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurt dışında devam etti. Berk Oktay eşi kim? Paris’e yerleşti ve Mi...