Seda Sayan’da Havvanur Murat’ı affedecek mi? Ev Aramıyor okey oynuyor!

Sabah Sabah Seda Sayan Programında Havvanur'un hamile kalması üzerine bir cafede yıldırım nikahı kıyan Murat ile Havvanur arasında kriz sürüyor. Seda Sayan'da Havvanur Murat'ı affedecek mi? Ev Aramıyor okey oynuyor!

Murat nerede Karaman'da olduğunu biliyoruz

Aydoğan abi Murat nerede Karaman'da olduğunu biliyoruz kaybettiniz mi? kendisiyle görüşüyorum ama Havvanur'u niye aramamış onu Hayret ettim sormadım çünkü aradım aramadım diye yani o şeye girmek istemedim o topa aradı mı seni kızım 3 günde bir kere iyi aramış Yani biriktiriyor Efendim Yılmaz abi Kemal Bey'e de sesleniyorum Kemal Bey Hadi murat zor buluyor Bu ne evmiş ya Siz yardımcı olun Reşo dolu buluyorlar 5 odalı buluyorlar. kendileri de oraya yerleşmeye çalışıyor Tamam bir dakika Yılmaz Bey sen kış uykusundan Ben kaç taneyi buldum ya Buldun.

Havvanur'un beğendiği evler

Havvanur'un beğendiği evler değil ki. Beton Bak şimdi babası da var yok. Bir dakika zp'den karşısında kusura bakma biz padişah şeyi değiliz bizim geldiğimiz yer belli geleceğimiz yer belli doğru mu Ben evi bulmuşum mu beğenmek beğenecek. oturacak orada benim bulduğum yerde.

Kemal Bey biz de çocuk evlendik

oturacak Kemal Bey biz de çocuk evlendik Gelinler ne isterse neye beğenirlerse bütçemize göre onu beğendirdik oturulmayacak bir ev değildi on numara Eridi Aha ben sözleşmesini yapmışım ben senet vermişim belki burada adam Emlakçı dinliyordur beni benim dükkanımda daha seni ben bir senelikte senet verdim sözleşme yaptım evi gösterdim gördünüz değil mi neyi vardı o evim Havvanur beğenmedi dolapları az dedi onu dolabı az demedi ona dolap çoktu 3 katıdı Kat 3 Daire tam takım iki tane lavabosu mutlu her şeyi on numara gösterdim daha istersen emlakçı bağlansın.

beni duyuyorsa bağlan Kardeş

beni duyuyorsan bağlan Kardeş bizde yalan dolan kurdu çok Kürt Yok kardeşim biraz uzak dedi Ona annesine yakın olmak istiyor Esef Bey Havvanur'un böyle ev beğenmemesine Ne diyorsunuz Havvanur'un havvanur'a gösterilen evleri beğenmemesine Ne diyorsunuz Seda Hanım normal bir evi oluyorsa oturacak evde padişah değil Bu normal bir dairede oturacak bu esep beni duyuyor musun kardeşim duyuyorum evde nerede biliyor onun karşısındaydı abi ev Onun yeri uzak dedi değil mi yeri uzakta olacakmış Aha buyur babası söylesin bak Evin adresini verdim neredeyiz orayı bilmiyorum ki hangi ben Konya'da kızım Evet

Ben ne yapayım

benim benim sözleşmesini yaptığım senedini yaptım evin fotoğrafını ben Aydoğan Bey ben sana mı atmıştım o videoyu benim attığım videoyu buna uzak dedi beğenmedi o eve biliyorum uzak dedin ya Ben ne yapayım Efendim hatırlayamadım ki nereye uzanmış Havanur annesine uzak annesine annesine Mümkünse uzak olsun ama Mümkünse bize uzak olsun yani hangi hatır layamadım bu evden önceki hatırladım doğru uzat dedin yavrum bizde uzak orada ben ne yapacağım dedim dolmuş geçmez araba geçmez bilmem ne geçmez dedi.

arabanın bir ucundan bir ucuna 15 dakika

ki bak o evin yerine tarif ediyor Orası iyi kızım dedi sana duymadın hatırlayamadım Efendim hayatım çaktırayım annesine uzak Nur yanıma uzak bu bebeği kim bakacak Ben onu alacak Acaba o kadar da değil ihtiyacı olmadığını nereye uzak olacak annesine ihtiyacı olacak arabanın bir ucundan bir ucuna 15 dakika böyle büyük değil yani İstanbul zannetmeyin Karaman'dan arabanla bir ucundan bir ucuna 15 dakikada varsın bütün sorun.

Murat ile Havvanur

orada önce ailelere saygı göstermiyorlar Daha doğrusu ben bunların sevgisine falan da inanmıyorum artık yani hani birbirlerinden hiç korkmuyorum yalvarıyorlardı koşuyorlardı Ben de inanmıyorum dedi ben babaları haklı buluyorum bu insanlar ev bulmak için yuvayı kurmak için mücadele ediyorlar o insan gerekli şeyleri söylüyor yanlış yaptığında Esef Bey kızına dahi saygısız olma saygılı davran diye söylüyor Bizler büyükler olarak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama aynı olay devam ediyor Yani bir insan özür dileyebilir evladım ne olacak ki bir şey kaybetmezsiniz büyüklerinizden özür Dilediğiniz zaman onlara siz bir aranızda anlaşacaksınız neler benim ekleyecek bir şeyim yok Seda Hanım Yani şunu anlayabilir miyiz Havvanur bulunan evde git otur dediniz ya biraz önce padişah kızımızın git otur Ne istiyorsun dediniz.

Seda Hanım gelip de benim evimde

ya Seda Hanım gelip de benim evimde oturacak değil ya bu adam evlenmiş Evet haklısınız Bence de haklı yani Ama normal bir daire 3 diyor bu adam üçüncü katta oturmakta 50 katta mı oturacaktım Evet 3 kattı biraz uzak dedi ben istemem ama uzak ev dedi çok iyi hatırlıyorum vallahi billahi yukarıda Allah var gelsin gelse Dükkanda da göstereyim bak.

Bütün günahlarınızı çekerim

Bütün günahlarınızı çekerim Allah korusun dükkanımda senedi de Duru sözleşmemde yazlık ya Bana da yazık ya buyursun ya bunların evi tutup da oturmaya niyetleri yok başka bir şey değildir Ya ben sana uğraşma dedim arkadaş zamanında dedim uğraşmadı yok bunlardan bir şey olmaz olmaz Peki baba da aynısı bunlar olmaz ya bunların yuva kurmaya niyetleri yok yoksa uğraşmayacaksın abi koy gel o zaman Allah Allah ben yapacak daha ne yapacağım Bu adam da esnaf Ben de esnafım çarşıya çıkacağız dedim ya Karaman'ın bir ucundan bir ucundan 15 dakika Kardeşim biz çıktık mı karşımıza 100 kişi gelir şöyle ufak bir yer herkes birbirini tanır öyle bir güzel memlekette yaşıyoruz ki öyle bir güzel memlekette Karaman'da yaşıyoruz ki insanlar On Numara Evet peki Emre gel Esef Bey bağlandığın için teşekkür eder