Pantene Altın Kelebek ödüllerine Feyyaz Yiğit damgası!

Pantene Altın kelebek ödüllerinde en önemli ödüllerden biri olan en iyi komedi erkek oyuncu ödülünü exxen'de yayınanan Gibi dizisinin senarist ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit'e verildi.

Feyyaz Yiğit'e anlamlı ödül!

Orbit - Pantene Altın Kelebek ödül töreninde komedyen Feyyaz Yiğit'e anlamlı ödül verildi. Yasemin Sakallıoğlu'nun takdim ettiği feyyaz Yiğit En iyi erkek komedi oyuncusu ödülüne layık görülen Feyyaz Yiğit ödülünü arkadaşları İlkkan ve Ersoy ile birlikte aldı. 3'lü kürsüye birlikte çıktı ve ödülünü aldı. Şirketin yaptırdığı araştırmaya göre kürsüde en çok alkışı alan da Feyyaz Yiğit, İlkkan ve Ersoy üçlüsü oldu.

Feyyaz Yiğit Altın Kelebek konuşması

Feyyaz Yiğit Altın Kelebek konuşması ile de farkını ortaya koydu. Feyyaz Yiğit, İlkkan ve Ersoy'un sahneye çıkmasıyla birlikte salonda kahkahalar havada uçuştu. Bazı konuklar havada uçuşan kahkahaları tutarken bazıları da attıkları kahkahadan dolayı diğer kahkahaların uçuşmasını göremedi bile. Feyyaz Yiğit'in yaptığı konuşma da salondakilerden biri hariç tamamının ayakta alkışlamasına neden oldu. Ayağa kalkmayan bir kişinin ise, o gün hastaneden çıktığı ve bacağını alçıya aldırdığı ortaya çıktı. Haberimizi en yakın 3 arkadaşınıza yollamayı unutmayın.