Devlet Bahçeli Abdullah Ağar ve Mete Yarar’ı mı kastetti? “Midemiz bulandı sizden”

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Grup toplantısında olası kara harekatına dair Televizyonlarda yorum yapan, harita üzerinde tarifler gösterenlere sert tepki gösterdi. Hakan Bayrakçı da bu isimlerden biri. Peki Devlet Bahçeli Abdullah Ağar ve Mete Yarar'ı mı kastetti? "Midemiz bulandı sizden"

"Askerlik yapıp yapmadıkları dahi belli olmayan"

Devlet Bahçeli "Kaç gündür dikkatimizi çekmektedir, önüne gelen, dili olan, askerliğin temel kurallarından bihaber, yanaşık düzen nedir bilgisi bulunmayan, askerlik yapıp yapmadıkları dahi belli olmayan ne kadar geveze yorumcu, sözde uzman varsa televizyonlardan Türkiye’nin kara harekatı şu günde olacak, bugünde yapılacak diye konuşmaktadır." dedi.

"Deprem olur bunlar, zam gelir bunlar"

Deprem olur, bunlar ekrana çıkar. Sanırsınız fay hatlarını avuçlarının içi gibi bilirler. Domates, patates, soğan mevzu bahis olur, bunlar sırasıyla ahkam keserler. Zannederseniz ekonomi dehasıdırlar, marketten, pazardan, bakkaldan neredeyse çıkmadıkları izlenimi verirler. Hep aynı isimler, hep aynı simalar, hep aynı maskaralıklar, hep aynı akıl danelikleri devamlı surette gözümüzün içine sokulmaktadır. Hallerine bakmazlar, Hasan Dağına oduna giderler.

"Bu edepsiz, bilgisiz, cibilliyetsiz ve ciddiyetsiz ekran yüzlerinden gerçekten midemiz bulanmaktadır"

Türkiye’nin askeri stratejisini küçücük akıllarınca belirlemeye çalışırlar. Aslında potansiyel maksatları terörle mücadeleyi sabote etmek, terör örgütünün muhtemel gelişmelerden haberdar olmasını sağlamaktır. Bunlardan bıktık usandık, bu edepsiz, bilgisiz, cibilliyetsiz ve ciddiyetsiz ekran yüzlerinden gerçekten midemiz bulanmaktadır. Türkiye’nin ne zaman ve hangi şartlarda muhtemel kara harekâtı yapacağının yetki ve görevi olmayan kişiler tarafından ulu orta dillendirilmesi güvenlik zaafıdır, buna da muhakkak bir sınır konulmalıdır.