Bir Peri Masalı 2. Bölüm full reklamsız izle!

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin, aynı proje içerisinde buluştu. Bir Peri Masalı 2. bölüm izleme linki. Bir Peri Masalı 2. Bölüm full reklamsız izle!

BİR PERİ MASALI OYUNCU KADROSU

Tarık Emir Tekin, Alina Boz Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik Müfit Kayacan

BİR PERİ MASALI KONUSU NE?

FOX'un Medyapım imzalı dizisi' ZenginKız'ın ismi Bir Peri Masalı olarak değiştirildi. Dizide Alina Boz dizide Zeynep karakterine hayat veriyor. Zeynep bir bebek bakıcısı fakat eline geçen yüklü miktar para ile hayatı tamamen değişiyor.

Bir Peri Masalı dizisi,İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekilmektedir

FOX Television kanalında yayınlanan beğenilen yapım Bir Peri Masalı yeni bölümüyle başladı! Heyecanla beklenen Bir Peri Masalı adlı yapımı canlı izlemek isteyen seyirciler, Bir Peri Masalı canlı izle! Bir Peri Masalı yeni bölüm canlı izle araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Bir Peri Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı CANLI izle! FOX television Bir Peri Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX television ekranlarında yayınlanan Bir Peri Masalı bu akşam ekranlara geliyor. Peki, Bir Peri Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı CANLI izle! FOX television Bir Peri Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar haberimizde.

FOX Television BİR PERİ MASALI CANLI İZLE!

FOX television ekranlarında yayınlanan Bir Peri Masalı adlı yapım, yeni bölümüyle yeni saatinde 20.00 itibarıyla bu akşam ekranlarda.

BİR PERİ MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Onur veBige'nin nişan haberi yalnızcaZeynep'in planını değil, duygularını da altüst etmiştir. Zeynep, Köksal ailesini farklı bir koldan fethetmeye karar verse de içten içe hala onunlaOnur'u kaderin bir araya getirdiğine inanmaktadır. peak ve paranın gerçek sahipleri ise Zeynep'i bulmak üzeredir.

BİR PERİ MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sıradan bir hayat sürenZeynep'in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar OnurKöksal'ı hedef alır ve verge onu verge de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir. FOXTV'nin büyük beğeni alan dizisi Bir Peri Masalı, bu akşam 2. yeni bölümü ile ekrana gelecek. AlinaBoz'un başrolünde yer aldığı dizi senaryosuyla dikkat çekti. Bir Peri Masalı 2. bölümZeynep'in planını Onur veBige'nin nişan haberiyle bozulmuştur. Bir Peri Masalı 2. bölümü bu akşam ekrana gelecek. DenizAkçay'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Merve Çolak yapıyor. Heyecan dolu 2. bölümü ile yayımlanacak olan Bir Peri Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse gibi isimler yer alıyor.  

BİR PERİ MASALI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Onur ve Bige'nin nişan haberi yalnızca Zeynep'in planını değil, duygularını da altüst etmiştir. Zeynep, Köksal ailesini farklı bir koldan fethetmeye karar verse de içten içe hala onunlaOnur'u kaderin bir araya getirdiğine inanmaktadır. peak ve paranın gerçek sahipleri ise Zeynep'i bulmak üzeredir.

BİR PERİ MASALI İZLEME LİNKİ

Dizi," Hayat neden benim yüzüme hiç gülmedi?" diye düşünenZeynep'in( Alina Boz) hikayesi etrafında dönecek.Zeynep'in karşısına bir gün ansızın bir çanta dolusu para çıkınca, bulduğu bu parayla kendisini baştan aşağı yeniden yaratacak ve yeni kişiliğiyle cemiyetin içine karışacak. Peki bundan sonra her şeyZeynep'in hayalini kurduğu gibi mi gelişecek?