Bir gönlüne ben sığmadım inci taneleri dizisine kilitledi!

Benzer Videolar

Bir gönlüne ben sığmadım inci taneleri dizisine kilitledi!

Kanal D'nin popüler dizisi İnci Taneleri'nin bu akşamki bölümünde Dilber karakterinin seslendirdiği "Bir gönlüne ben sığamadım" şarkısı izleyicileri etkiledi. Bir gönlüne ben sığmadım inci taneleri dizisine kilitledi!

Dilber Bir Gönlüne Ben Sığmadım

Orbit - İnci Taneleri dizisinin bu akşamki bölümünde Dilber'in yorumladığı şarkı büyük ilgi gördü. Dilber, şarkıyı söylerken Azem'e içtenlikle bakarak duygularını aktardı. Dilber'in performansı, izleyiciler arasında büyük beğeni topladı.
  Şu garip gönlümün demi Sevdan beni deleyledi Şu garip gönlümün demi Sevdan beni deleyledi Gel gör halim beni beni yedi Beni beni yedi, beni beni yedi Salına salına gidişin daha bugün gibi Daha bu gün gibi Salına salına gidişin daha bugün gibi     Daha bugün gibi Hangi sebebe darıldın Söyle içime dağladın Hangi sebebe darıldın Söyle içime dağladın Bir gönlüne ben sığmadım Beni, beni, beni Beni, beni, beni Bir gönlüne ben sığmadım Beni, beni, beni Beni, beni, beni Salına salına da gidişin daha bugün gibi Daha bugün gibi Salına salına da gidişin daha bugün gibi Daha bugün gibi