Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu saygısızlığının ardından özür diledi!

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde rol alacaktı. Magazin basının sorularını yanıtlarken dalgınlık sonucu verdiği lakayt yanıt tepki çekince özür dileyerek projeden ayrıldı. Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu saygısızlığının ardından özür diledi!

"Allah rahmet eylesin ne diyeyim"

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu'nun hayatını anlatan dizide sevgilisini oynayacaktı. Ancak, magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlarken takındığı ciddi olmayan tavrı tepki çekmişti. Gelen yoğun tepkiler zerine Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu açıklaması yaptı.

Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu açıklaması yaptı

Yaşanan olayın ardından instagram hesabından değerlendirmelerde bulunan oyuncu Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu açıklaması yaptı.

Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu açıklaması

Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu açıklaması şöyle: Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafından yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğumdan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.