Arka Sokaklar Mesut’un yeni adresi Netflix oldu: Sıcak Kafa izle!

Netflix yeni dizisi Sıcak Kafa'nın bilboard reklamlarını yurdun dört bir yanına astırdı. Sıcak Kafa'nın ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Dizinin kadrosundaki en önemli isim Şevket Çoruh. Yani Arka Sokaklar Mesut'un yeni adresi Netflix oldu: Sıcak Kafa izle!

Netflix Sıcak Kafa full izle

Netflix'in yeni dizisi sıcak kafa bilim kurgu türünde bir dizi. Tanıtımları itibarıyla Squid Game dizisini anımsatan Sıcak Kafa dizisinde ekranlardan hiç de yabancı olmadığımız isimlr yer alıyor. Bu isimlerden en önemlisi ise Şevket Çoruh olarak dikkati çekiyor. Şevket Çoruh, arka sokaklar dizisinden 85 Milyon ülke insanının yakından tanıdığı, Başkomiser Hüsnü Çoban'ın yakın dostu komiser Mesut. Netflix Sıcak Kafa full izle. https://www.youtube.com/watch?v=RbrjqEe1uTY

Netflix Sıcak Kafa Dizisi Disney Plus Ben Gri Dizisi

Netflix'in 2 Aralık tarihinde platformda ekranlara getirmeye başlayacağı Sıcak Kafa dizisi ilginç tasarıma sahip tanıtımıyla dikkat çekiyor. Netflix Sıcak Kafa Dizisi Disney Plus Ben Gri Dizisi karşılaştırmasında iki dizinin birbirine benzer yanının çok olduğunu söyleyebiliriz. İki dizinin de bilim kurgu türünde olması, bilinmezliklerle dolu olması.

Netflix Sıcak Kafa Dizisi Konusu Ne?

İletişim yoluyla dünyaya yayılan bir salgının etkisindeki distopik (ne demekse) bir dünyada, hastalığa daha önceden bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Akademisyen Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir.