Ak PArtide aday adaylık ücreti 20 Bin Lira olarak belirlendi… 20 Bin Lira AFAD’a bağışlanacak

Ak Parti Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhuriyet İttifakı'nın genişlemesi hakkında şunları söyledi: "bazı partilerle de görüşüyoruz. Bu doğru." Ak PArtide aday adaylık ücreti 20 Bin Lira olarak belirlendi... 20 Bin Lira AFAD'a bağışlanacak

Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, parti merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Ak Parti Milletvekili adaylığı hakkında konuşan Yavuz, " seçimlere gelince, il başkanlarından ve karargahlarından başvuru almaya karar verildi. Başvuruların 16 Mart'a kadar devam edeceğine ve başvurunun bu süre zarfında alınmayacağına karar verildi; bunun yerine, Afad için bir bağış şeklinde yapılacaktır. Başvurular; yetişkinler için 20 bin TL, kadınlarımız ve gençlerimiz için 10 bin TL, engelliler için 5 bin TL " dedi.

İTTİFAK GENİŞLEYECEK Mİ?

Diğer partilerin Cumhuriyet ittifakı'na katılıp katılmayacağından bahseden Yavuz, " işler hızlandı. Bu daha da hızlı olacak, çünkü her şey zamanla olacak. Saniye önemlidir. Bazı partilerle görüşüyoruz. Doğru. HÜDAPAR ile görüştük. Bugün saat 16'da HÜDA-par'ı ziyaret edeceğiz. Umarım yakında bitirir, " dedi.

3 AYLIK KURAL ÇALIŞACAK MI?

Ak parti'deki 3 dönem kuralı hakkında konuşan Yavuz, " tüzüklerimizde 3 dönem kuralı vardı. 2017'de Mkyk'ya gitti. Bu nedenle, 3 yaşındaki çocuklara da başvurabilirsiniz."