Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı canlı izle! Adana Demirspor Fenerbahçe maçı kaç kaç?

Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı canlı izle. Süper Lig 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda zorlu Adana Demirspor'u ziyaret ediyor. Sarı-lacivertli oyuncu oyundan çıkmadan mutlak 3 puanla sahada. Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı canlı izle! Adana Demirspor Fenerbahçe maçı kaç kaç?

Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı canlı izle.

Bu heyecan verici mücadeleyi canlı olarak takip edebilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR - FENERBAHÇE İLK 11

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert Çetin, Semih Güler, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Onyekuru, Akintola, Emre Akbaba, Younes Belhanda Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Valencia, Batshuayi ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE'YE KARŞI NE ZAMAN, NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA OYNUYOR? Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı 2 Şubat Perşembe günü saat 20:00'de başlayacak ve BEIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

ligde 38. Tarih

Adana Demirspor ile Fenerbahçe ligde 38. kez oynayacak. Kalan 37 maçta sarı-lacivertliler 22 galibiyet alırken, Adana'nın 5 takımı 3 sayı kaydetti. 10 Maç berabere bitti. Fenerbahçe'den 75 Gole Adana Demirspor 29 golle karşılık verdi. Fenerbahçe bu sezon ligin yarısında Kadıköy'deki maçı 4:2'lik skorla kazandı.

DEPLASMAN HARİTASI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon dış sahada oynayacağı 9. Bu mücadelelerde 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kanarya, 19 puan topladı. Rakip filelere 20 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 8 gol gördü. Jorge Jesus'un takımı son 3 deplasman maçını kazandı ve 9 sayı attı.