2023 Polis tayinleri yayınlandı… İşte isim ve tayin edildikleri yerler!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünün gerçekleştirdiği 2023 yılı genel atama çalışmaları kapsamında 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemlerinin tamamlandığını sosyal medya hesabından duyurdu. 2023 Polis tayinleri yayınlandı... İşte isim ve tayin edildikleri yerler!

Polislerin birinci ve ikinci tercihlerine göre gerçekleştirildi

Orbit - Yapılan atama ve yer değiştirme işlemlerinin, personelin moral ve motivasyonunu artıracak detayların dikkate alınarak gerçekleştirildiğinin altını çizen Yerlikaya, atama sonuçlarının yüzde 82'sinin polislerin birinci ve ikinci tercihlerine göre gerçekleştirildiğini belirtti.

10 bin polisin tayin işlemleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde, depremden etkilenen ya da yakınlarını kaybeden yaklaşık 10 bin polisin tayin işlemlerinin de doğru tercihleri doğrultusunda yapıldığını vurgulayan Yerlikaya, boşalan pozisyonlara yeni atamaların gerçekleştirildiğine de dikkat çekti.

Emniyet Teşkilatı'nın huzur ve güvenliği

Yerlikaya, gerçekleştirilen atama ve yer değiştirme işlemlerinin, Emniyet Teşkilatı'nın huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu ifade ederek, bu atamaların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.